Rejser til Grækenland


Brug for ekspert-rådgivning?

Bag Trekkingbureauet sidder der specialister i vandreferie og trekking, som giver hjælp ift. valg af destination eller det praktiske på en vandreferie. Alle vores rejser er bygget på et stort fundament af viden, og denne viden deler vi hjertens gerne ud af.

Vi kan også skræddersy rejsen til jer, hvis I ønsker længere vandreture, flere overnatning, andre oplevelser eller noget helt fjerde.

Kipling Travel
Praktisk information

Grækenland bliver ofte forbundet med et par få øer som Kreta, Rhodos og ikke at forglemme hovedstaden Athen. Men faktisk består det græske øhav af mere end 2000 øer, hvor kun omkring 140 af dem er beboet.

Derfor er rejser til Grækenland også noget de fleste ofte forbinder med charterrejser til overfyldte feriehoteller, men landet har så meget mere at byde på. Med Kipling Travel kan du eksempelvis nyde den spektakulære græske natur til fods på en af vores vandreture eller få ny inspiration med hjem fra en af vores kunstrejser.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Grækenland

Byer at opleve Grækenland

Rejsetyper i Grækenland

Spørgsmål fra de rejsende

Grækenland består af en lang række øer, hvor nogle er mere kendte end andre. Faktisk er der mere end 2.000 øer i det græske øhav, hvor kun omtrent 140 af dem er beboet.

Hovedstaden i Grækenland er Balkanhalvøens største by, Athen, som huser næsten fire millioner indbyggere. Hovedstaden er i den grad et besøg værd på rejser til Grækenland.

Vinteren på de græske øer minder mest af alt om foråret i det danske med milde temperaturer og fugtige dage. Temperaturerne ligger i gennemsnittet på 9-15 grader, men kan sagtens snige sig længere op under dit ophold i Grækenland. Vandreture i Grækenland er derfor også oplagte i vinterhalvåret.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.