Bag om Trekkingbureauet

Hvem og hvad er Trekkingbureauet?

Trekkingbureauet har knap 30 års historie og blev stiftet tilbage i 1995 af Caspar Sutton. I 2022 overtog Kipling Travel Trekkingbureauet for at fokusere mere på individuelle vandreferier og vandreture i Europa med Tysklajnd, England og Italien som fokusområder. 

 

Hvem rejser med os?

Vi har to typer af rejser, en til de meget aktive og en til de, der vil have en ferie med indhold uden at skulle bestige bjerge eller kæmpe sig gennem uvejsomme jungleområder. Det er dog klart, at på de mere strabadserende rejser kræves der mere af fysikken. Men lad os tage en snak og finde en rejse, der passer til dig og til de krav, du stiller til din næste rejse.

 

Hvorfor er vi billigere?

Vi har valgt kun at have vores programmer på Internettet for at spare omkostninger. Ligeledes annoncerer vi begrænset og holder hermed vores udgifter nede. Og ikke mindst, så giver vi fri mulighed for selv at finde frem til start på rejsen. Du kan tage toget, flyve eller køre selv. 

 

Indkvartering

Her spænder vi meget vidt fra nogle af verdens bedste hoteller til afrikanske hoteller med en meget lokal standard. Men hoteller er altid valgt med omtanke og ud fra selve rejsens tema. Sover vi i telt, gør vi hvad vi kan, for at du vågner med en smuk udsigt om morgenen.

 

Forsikringer

Vi kan være behjælpelig med at tegne rejse- og afbestillingsforsikringer.

 

Miljøpolitik

Vi samarbejder med lokale samarbejdspartnere så lang som muligt. Vi prøver at lægge vore penge lokalt.

Vi gør meget ud af, at vores rejsende lærer om de lokale kulturer. Vi arrangerer ikke “turist” danseshows med lokale, uden at initiativet stammer fra de lokale selv. Vi samarbejder lokalt kun med folk, der har samme holdning til ansvarlig turisme som os selv.

Vi fortæller vores rejsende, at de bør fotografere og videofilme med omtanke og altid med respekt for dem, de vil fotografere.

Alle vore rejseledere og guider er veluddannede og meget vidende på deres felt. Det gælder både de danske og de lokale guides.

Vi prøver at fremme respekten for lokale befolkninger og deres miljø. Vore rejseledere og guider er bindeledet til de lokale kulturer, og deres lokalkendskab vil gøre, at du føler dig godt tilpas på vores rejser.

Vi har aldrig mere en 15 deltagere på vores rejser, oftest er der 10 til 12 deltagere. Det giver en rigtig god gruppedynamik, og gruppen “fylder” ikke for meget, når lokale landsbyer besøges. Vi prøver så vidt muligt at tage hensyn til miljøet både på rejserne og på kontoret.

 

Sikkerhed for dine penge

Trekkingbureauet er ejet af Kipling Travel, som er teknisk arrangør. Derfor er du naturligvis dækket af Rejsegarantifonden (reg. nr.: 1571).

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.