Bag om Trekking Bureauet

Hvem og hvad er Trekking Bureauet?

Trekking Bureauet har knap 30 års historie og blev stiftet tilbage i 1995 af Caspar Sutton. Kipling Travel overtog i 2022 Trekking Bureauet for at fokusere mere på individuelle vandreferier i Europa med selvguidet vandreture med bagagetransport og hoteller.

Hvem rejser med os?

Det gør alle, som ønsker at være aktive på deres ferie. Vi har vandreture i forskellige sværhedsgrader, så der er noget for enhver. Lad os tage en snak og finde en rejse, der passer til dig og til de krav, du stiller til din næste rejse.

 

Hvorfor er vi billigere?

Vi har valgt kun at have vores programmer på Internettet for at spare omkostninger. Ligeledes annoncerer vi begrænset og holder hermed vores udgifter nede. Og ikke mindst, så giver vi fri mulighed for selv at finde frem til start på rejsen. Du kan tage toget, flyve eller køre selv. 

 

Indkvartering

Vi bor på hyggelige små hoteller, oftest 3 stjernede familiedrevne steder, hvor morgenmad altid er inkluderet.

 

Forsikringer

Vi kan være behjælpelig med at tegne rejse- og afbestillingsforsikringer.

 

 

Sikkerhed for dine penge

Trekking Bureauet er ejet af Kipling Travel, som er teknisk arrangør. Derfor er du naturligvis dækket af Rejsegarantifonden (reg. nr.: 1571).

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.