Vandreferier i Italien

Vandringen, kulturen, maden og den dejlige vin. Så er man i Italien!

Vi har dejlige vandreture i Italien, bl.a. til de fjernere egne af Toscana, gennem middelalder landsbyer og i de smukke Monte Sibillini bjerge i Umbrien, Pilgrimsvandring i Frans af Asissis fodspor og på den smukke middelhavsø Sardinien.

Der er aktive vandreferier og cykelture i Puglia. Kom med ud i naturen, væk fra turistområderne og op i de smukke bjerge. Vi kører jeres bagage fra hotel til hotel, så I skal blot nyde at vandre over de grønne plateauer og højdedrag. Om aftenen overnatter I på små, hyggelige hoteller, hvor I kan slappe af med et godt glas vin efter dagens anstrengelser.

Har du specifikke ønsker til din Italienstur, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Velkommen til skønne vandreferier i Italien.

Rejser til Italien

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Bag Trekkingbureauet sidder der specialister i vandreferie og trekking, som giver hjælp ift. valg af destination eller det praktiske på en vandreferie. Alle vores rejser er bygget på et stort fundament af viden, og denne viden deler vi hjertens gerne ud af.

Vi kan også skræddersy rejsen til jer, hvis I ønsker længere vandreture, flere overnatning, andre oplevelser eller noget helt fjerde.

Kipling Travel
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.