Vandring på Færøerne

Oplev den færøske natur med vandring i vidunderlige omgivelser


Brug for ekspert-rådgivning?

Bag Trekkingbureauet sidder der specialister i vandreferie og trekking, som giver hjælp ift. valg af destination eller det praktiske på en vandreferie. Alle vores rejser er bygget på et stort fundament af viden, og denne viden deler vi hjertens gerne ud af.

Vi kan også skræddersy rejsen til jer, hvis I ønsker længere vandreture, flere overnatning, andre oplevelser eller noget helt fjerde.

Kipling Travel
Praktisk information

Vandreferie På Færøerne

Vandring på Færøerne foregår i det skønneste landskab. Et væld af grønne nuancer strækker sig så langt øjet rækker, og mellem de bugnende bjerge gemmer sig brusende vandfald og fantastiske bjergsøer. På denne side kan du læse mere om Færøernes bedste vandreruter, de største seværdigheder på turen og om alt det praktiske ved en vandreferie med Kipling Travel.

Læs mere om:

Største seværdigheder ved vandring på Færøerne

Praktisk information ved vandring på Færøerne

Kabelbane til bjerget Zugspitze i Tyskland

Transport

Når I bestiller jeres vandreferie til Færøerne gennem os, er transporten til og fra de fantastiske øer ikke inkluderet. Til gengæld sørger vi altid for, at der står en lejet bil klar til jer, når I lander i det færøske.

For at komme rundt mellem øerne, vil det være nødvendigt at benytte betalingstunellerne. Her skal I regne med en afgift på 100 kr. tur/retur pr. undervandstunnel.

Vandre der nyder udsigten under vandreferie i Tyskland

Bagage

På vores vandreferier i Færøerne står I selv for at få jeres bagage med rundt. Her har I jeres lejede bil, som I let kan transportere jer selv og bagagen i. De daglige vandringer bringer jer altid tilbage til jeres udgangspunkt. Derfor kan I lade jeres oppakning blive i bilen eller på hotellet, mens I nyder det færøske naturlandskab.

Aftensmad under vandreferie i Tyskland

Forplejning

Morgenmad er inkluderet på alle de indlogeringer vi booker til jer under jeres vandreferie på Færøerne. Al forplejning derudover skal I forvente at skulle tilkøbe løbende. Vi har en masse lækre steder, som vi vil anbefale jer at besøge, men hvor I vælger at nyde de øvrige måltider, er altid helt op til jer.

Overnatning på vandreferie i Tyskland

Overnatning

Vi planlægger alle jeres overnatninger hjemmefra. I indlogeres på gode hoteller og guesthouses. Vi sørger for at vælge steder med høj standard og sublim service, så I blot skal koncentrere jer om at nyde de daglige vandringer på Færøerne.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.