Vandreferier i Tyskland

En vandreferie i Tyskland byder på smuk natur, hyggelige byer og en venlig og udadvendt befolkning


Rejser til Tyskland

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Bag Trekkingbureauet sidder der specialister i vandreferie og trekking, som giver hjælp ift. valg af destination eller det praktiske på en vandreferie. Alle vores rejser er bygget på et stort fundament af viden, og denne viden deler vi hjertens gerne ud af.

Vi kan også skræddersy rejsen til jer, hvis I ønsker længere vandreture, flere overnatning, andre oplevelser eller noget helt fjerde.

Kipling Travel
Praktisk information

Vandreferie i Tyskland

Vil du opleve den tyske natur, som de lokale selv foretrækker det? Så snør vandrestøvlerne og bevæg dig ud på vandring i Tyskland. Selvom Tyskland grænser op til vores hjemland, så er landskabet komplet anderledes. Fra det flade, sandede lavland i nord til de alpine bjergkæder i syd – vandring i Tyskland kan nydes I alle niveauer.

Læs mere om:

De største seværdigheder på vandring i Tyskland

Praktisk information ved vandring i Tyskland

Kabelbane til bjerget Zugspitze i Tyskland

Transport

Du står selv for transporten mellem Danmark og første mødepunkt, når du skal med os på vandring i Tyskland. Du vælger naturligvis selv, hvordan du vil transportere dig til Tyskland, men vi giver vores varmeste anbefaling til, at man tager toget. Turen er både smuk og afslappende. Samtidig kan du komme helt ned i gear og lade op til de næste mange dage, som foregår i raskt tempo gennem den tyske natur.

Undervejs på vandringen kan der være strækninger med færgeovergang, svævebane eller tog. Denne del af transporten står vi altid for. Du skal kun tænke på at komme frem og tilbage mellem Danmark og vores mødepunkt i Tyskland.

Vandre der nyder udsigten under vandreferie i Tyskland

Bagage

Det kan være svært at nyde det fantastiske landskab, hvis man samtidig skal bærer rundt på flere kilo tung bagage. Derfor har vi altid sørget for bagagetransport, når du vandrer i Tyskland. Det betyder, at du på selve vandringen kun behøver en lille rygsæk med det mest essentielle i. Din øvrige bagage bliver fragtet mellem de steder, vi overnatter.

Aftensmad under vandreferie i Tyskland

Forplejning

Som udgangspunkt er morgenmaden inkluderet på vores vandreferier i Tyskland. Det fremgår altid i rejsebeskrivelsen, om du skal forvente ekstra udgifter forbundet med forplejning.

Overnatning på vandreferie i Tyskland

Overnatning

Alle overnatninger er planlagt hjemmefra. Uanset om du er på en guidet vandring i Tyskland, eller om du har valgt en rejse, hvor turen er selvguidet, så har vi styr på alle indlogeringer. Du kommer til at bo på hyggelige hoteller, guestshouses og alpehytter. Kvaliteten er god, så du kan slappe af og oplade til næste dags vandring.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.