Vandreferie

Vandreture og vandreferie er for alle der gerne vil opleve smuk natur og kultur rundt i Europa. Vandreferie med bagagetransport og gode overnatningssteder.

Praktisk information

Selvguidede vandreferier i Europa

En selvguidet vandreferie giver dig mulighed for at opleve det bedste af naturen på egen hånd, i dit eget tempo, med dine foretrukne rejsekammerater. Trekking Bureauet har styr på logistikken og har klaret al planlægning på forhånd, så du blot skal nyde din vandreferie og følge de detaljerede rutebeskrivelser, du altid får med.

Alle vores rejser er med bagagetransport. Det betyder, at din tunge bagage vil blive transporteret til næste overnatningssted, mens du vandrer, så du kan fokusere på naturen og de smukke omgivelser.

Når du kommer frem til overnatningsstedet, har du mulighed for at slappe af og nyde god mad på hyggelige lokale steder. Der er ingen gruppetider, der skal overholdes, du kan holde pauser ved de steder du har lyst, og friheden ved en selvguidet vandreferie giver muligheder for at opleve den lokale kolorit bedre.

Selv om det er selvguidet, og I er på egen hånd, er hjælpen aldrig længere væk end et telefonopkald til en af vores lokale samarbejdspartnere.

Smukke bjerge, dybe skove, krystalklare søer eller lange kyststrækninger. Det er op til dig at vælge, hvor du ønsker at komme hen – vi er klar med forslag, der passer til dig.


Vandreferie i Europa

Europas naturscenarier og dyreliv byder på fuldstændig fantastiske vandreferier og overrasker mange. Europas grønne natur danner rammer for nogle smukke omgivelser, og hvis du finder de spændende kroge, kan vores dejlige kontinent være destination for de mest unikke vandreruter. På trods af, at Europa er det næstmindste kontinent i verden, er der ikke mangel på oplevelser, når man rejser rundt. Europas lande byder på en varieret og spændende natur, interessante kulturer på tværs af landene, samt mange andre spændende oplevelser. Fra det vestlige Irland til det sydlige Italien har kontinentet spændende ruter, som bestemt er værd at gå på opdagelse i. 

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.